Werkvormen

Werkvormen klinkt zo vast. Dat is wat ik niet wil. Het leven is, zoals je al elders kunt lezen, een bron van bewegende energie waarin alles met elkaar in verbinding staat. “En zo is het goed” staat dat niet in de Bijbel aan het einde van het Scheppingsverhaal ?

Mijn ervaringen en  ontmoetingen in het leven hebben mij doen inzien dat er veel meer is tussen Hemel en aarde. Dat er naast de reguliere gezondheidszorg ook andere wegen zijn om te helen en goed in je vel te zitten.

In de tijd waarin wij leven gebeurt en verandert er veel. De snelheid waarin dit plaatsvindt is soms niet bij te houden. Velen van ons zijn op de één of andere manier overbelast wat zich op diverse manieren kan uiten. Daarnaast zijn er  vele vragen vragen als : ” Waarom gebeurt dit, waarom juist mij, waarom moet juist mij dit overkomen, ik kan dit niet, ik doe het niet goed, waarom ben ik toch zo bang, verdrietig…..?”  En dan de veel gehoorde zin:

IK HEB BEHOEFTE AAN RUST om tot mijzelf te komen!

Op die diepe behoefte die elk mens nodig heeft speel ik in. Dat kan op diverse manieren want ieder heeft zijn eigen vraag en behoefte. Ik maak gebruik van de dingen die ik heb mogen leren en doorleven. Bij alles wat ik doe zal de onderliggende lijn zijn  jou de Stilte in jou zelf weer te laten hervinden of mogen ervaren.

HOE:

  • Dat kan zijn door een massage of een sessie holistic pulsing waarbij ik ook Quantum Touch en Reiki kan combineren.
  • Ik kan samen met jou voelen en er omheen kijken naar wat jou er bij jou niet lekker stroomt. Daarnaast kan ik een aantal mogelijkheden aanbieden waardoor jij een doorgang kunt maken in de situatie.  Jij het leven anders kunt Be-Leven. Ik geef hierbij niet aan dat er geen  moeilijke momenten en periodes in het leven meer zullen zijn. Het is echter de manier waarop jij er, vanuit jouw stilteplek, voor kiest mee om te gaan. Ik maak hierbij gebruik van het gedachtegoed van o.a.Louise Hay.
  • Muziek. Bewegen, Visualisaties, Ontspanningsoefeningen, Schilderen.
  • STILTE- /Be-Levings week in Oostenrijk of Nederland.
  • Een skype- of telefonischgesprek op afspraak gewoon om de warboel op orde te krijgen.
  • Door een heerlijk tochtje met de boot op het meer, samen lunchen in een berghut, ….